49 dagar kvar till kejsarsnitt

Min andra graviditet känns så fruktansvärt mycket längre än den första. Det beror säkert på att jag denna gång förknippar graviditeten med illamående, depression och ”falsk” ischias. Det känns som att så fort jag slipper någon obehagskänsla, så slår en annan till.

Men nu börjar jag äntligen se ljuset…49 dagar kvar! Konstigt nog, så tycker jag att 49 dagar känns som en kortare period, än 7 veckor.

Jag sitter just nu och jobbar på Martins kontor. Jag måste få min bok klar innan lillpluttan kommer. Får dock bara jobba halvtid pga sjukskrivningen.

Kl 14:30 idag skall vi på vårt sista officiella ultraljud…spännande. Är så nyfiken på att få se ens en ultraljudsbild på vår livliga krabat…

Join the discussion No Comments

  • Kerstin skriver:

    Hamnade på din blogg av en ren tillfällighet, då jag sökte på lågt blodtryck! Har en dotter som får barn i mars och är trött pga detta. Försök att passa på att njuta lite medan barnet är i ialla fall tyst förvar! Jobbigt för dig med kejsarsnitt, men måste man, så får man ändå tänka att det viktigaste är att allt går bra. Nuförtiden är ju också riskerna mindre med ett sådant ingrepp än förr, både för mor och barn. Stort lycka till!

  • Sofia skriver:

    Varför ska du snittas?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.