Besviken på låtarna i första deltävlingen av Melodifestivalen

År 2003 fick jag för första gången uppleva den svenska Melodifestivalhysterin. Hade då precis flyttat hit. Under 6 veckors tid skrev kvällspressen endast skvallernyheter från Mellon. Jag fick en överdos av svensk schlagermusik, som var en genre jag inte ens känt till innan. Melodifestivalen var då definitivt inte mitt favoritprogram.

Under mina 10 år i Sverige, har jag så småningom förvandlats till en riktig ”svennebanan”. Jag har bl.a. kört Volvo under flera år av min tid här, jag blev svensk medborgare för ett drygt år sedan och jag har blivit ”beroende” av att titta på Melodifestivalen!!!

Jag tycker det är supermysigt att titta på spektaklet med Martin (och i år även Olivia). Det bästa brukar vara mellanakterna. Och så var det på lördag!

Cookies n Beans och Eric Gadd var mina favoritartister, men jag hade hoppats att de hade kört i sina normala genren (country och soul). Nu blev det inte full pott på grund av ”fel” genre.

Gosa låten var en glad låt som kommer att vara en av Olivias favoriter på nästa Hits for Kids.

Anna Järvinen hade faktiskt en ganska bra låt och hon berörde.

David Lindgrens låt var verkligen intressant bra, men han är ju så positiv och sympatisk att han får röster på det.

Vet inte vad jag skall tycka om Yohios låt. Den var medioker, men han är ju ett annorlunda och roligt fenomen.

Underbara Danny stod för bästa framträdandet under kvällen. Han kan verkligen sjunga och vad bra han dansade!!! …och vad snygg han är 😉

Ser fram emot Dannys, Ginas och dansarnas nummer nästa lördag 🙂

Join the discussion No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.