Från snö och pannkakor till uppträdande och hotellfrukost

Vill börja med att säga att jag är så ohyggligt glad för den snön som kommit! Plötsligt är det ljust och vackert ute 🙂

image

Har glömt att berätta om de supergoda pannkakorna på Matman (Hantverkaregatan). Ni måste prova dem ifall ni råkar vara i närheten av restaurangen någon torsdag!

image

Igår kväll uppträdde jag i Linköping på en idrottsgala. Första framträdandet var kl 18:30 och det andra 21:40. Det känns rätt så ensamt när man sitter i sitt ”omklädningsrum” mellan spelningarna. I och för sig så var byggnaden (Konsert&Kongress) full av andra artister och musiker. Bandit Rock hade en konsert i byggnaden och så väl Bo Kaspers Orkester. Men när man är höggravid och SJUKT trött, så orkar man inte umgås med andra som i normala fall. Mina framträdanden verkade dock gå galant. Det blev stående ovationer. Tusen tack till publiken och Barbados, som komppade mig på två låtar.

image
image

Eftersom det gör så ont när jag sitter nu när jag är gravid, så ville jag inte köra hem sent på kvällen. Istället fick jag följande morgon avnjuta en hotellfrukost 🙂
image

Kram på er

Join the discussion No Comments

  • Kaisu Brede skriver:

    Vill gärna kommentera det här med att vara finsk eller finlandsvensk. Är själv hälften av varje och växte upp på Österbotten, dock med finska som modersmål. Upplevde alltid att finlandssvenskarna såg sig själva som finsk adel, lite bättre än ”vi”. Låtsades inte kunna finska tex. Syrran jobbade som ”rahastaja” på en busslinje i Karleby-trakten, och blev det problem så kunde plötsligt de icke finsktalande alldeles utmärkt finska! Därför är det nog ganska förståeligt att det fortvarande finns agg, som ju egentligen bottnar i dåligt självförtroende. F.ö. tycker jag att du har intressanta åsikter och inte som vissa kändisar bara bilder på dig själv på din blogg.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.