Har genomgått en ”SKINFITNESS by Julie Lindh” behandling

By 2013-04-09Skönhet

Igår besökte jag Julie Lindh för tredje gången. Julie bor i New York och fixar bl.a. kändisars och filmstjärnors nyllen, men hon reser mycket och tar hand om klienter i Sverige ca 4-5 gånger per år.

Julie är helt emot Botox och fillers. Hon tror på hudens egna kapacitet.

Behandlingen började med rengöring och peeling.

Sedan körde hon igång med Dermapen (en mer avancerad manick än Dermarollern).
Här nedan ser ni teknologin bakom Dermaroller.

TEKNOLOGIN: Behandlingen består av piercing av vävnaden (Microneedling) med extremt tunna nålar (0,15 mm). DERMAROLLER®-instrumentet med 162 nålar/roller, rullas över huden i ett specifikt mönster, penetrerar vävnaden och skapar 1000-tals microkanaler. När nålarna penetrerar vävnaden punkteras underliggande kärlstruktur vilket gör att röda blod-kroppar tränger ut i omgivande vävnad och identifieras för att frigöra naturliga källor för tillväxt, reparation och collagenstimulering. Även vita blodkroppar tränger ut och stimulerar immunförsvaret.Microkanalerna ger ett ökat upptag av aktiva substanser vilket ger en effektiv preparatstimulering.Resultatet blir en naturlig stimulering för reparation och läknings-process genom en kaskad av signalsubstanser. Nybildning och omorganisering av collagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra, samt en normalisering av kärl- och pigmentförändringar.

Sedan fick jag en gelé på ansiktet och Julie körde med en manick över ansiktet, som gjorde att huden blev varm. Julie sade att behandlingen ”tajtade till” huden rejält.

Till sist fick min hals och mitt ansikte ”elchocker”. Antar att musklerna aktiverades. Ja, och sedan Julies underbara olja över hela ansiktet.

På kvällen hade jag ”rosor på kinderna” 😉

image

image

Idag såg jag otroligt utvilad och fräsch ut när jag vaknade, trots amningar under natten. Tack Julie!!! http://www.jlskinfitness.com/

image

Join the discussion No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.